Men skår i gleden da Emily Poole så ut til å fått stygg skade.

 Randaberg - Skjetten 3-0 (25-17, 25-7, 25-21)

Se bilder fra kampen her

Trener Espen Sørbø brukte muligheten til å sette inn spillere som ikke spiller så ofte i møtet mot Skjetten i Randaberghallen lørdag ettermiddag. Gjestene Skjetten har på sine fem første kamper i Mizunoligaen bare tatt ett sett, og står med null poeng.

Emily Poole fikk sjansen fra start, og gjorde en god figur i sin midtposisjon. Men i en blokk landet hun feil, og det så ut til at hun fikk en alvorlig skade i kneet. Da ble det tur til legevakten.

- Vi er veldig spente på hvor alvorlig skaden til Emily er. Laget trenger en tredje midtspiller, som er sulten, sier trener Espen Sørbø etter kampen.

Ingrid Kvammen tok plassen til Maria Dahl som opplegger, og Susanna Salanto erstattet Martine Gilje som libero.

- De gjorde alle en god kamp, og vi gjorde jobben mot en svak motstander, sier Espen.

I det andre settet kom nivåforskjellen virkelig fram. Da hadde randabergspillerne fult fokus, og regelrett overkjørte gjestene.

- Vi tokk det litt for useriøst i perioder, men det skjer mot slik motstand. Men det andre settet viste at vi er et langt bedre lag, avslutter Espen.

Siste opplysninger om Emily sin skadesituasjon er mer positiv enn fryktet. Hun skal ha fått kneet ut av ledd, som som naturligvis er svært smertefult. Men undersøkelser skal vise at ingen leddbånd er røket. Dermed kan det se ut til Emily kan være tilbake igjen om ikke så lenge.