Men det holdt ikke helt inn i Randaberghallen.

 Randaberg - TIF Viking 1-3 (17-25, 25-17, 21-25, 22-25)

Se biler fra kampen her

 Det unge herrelaget har noe på gang. De nærmer seg de beste lagene i Mizunioligaen, og viste lørdag ettermiddag at det er ikke så mye som skal til for å henge ,med de beste.

Det ble en kamp som bølget, der gjestene fra Bergen tok det første settet. Randaberg svarte i det andre, og holdt godt følge i de to neste. Men det holdt ikke inn, ikke til å få med seg ett poeng heller.

- Det er nå svært lite som skal til, og vi har fortsatt mye å gå på, sier dagens assistenttrener Tor Ragnar Gilje etter kampen.

Randabergherrene hadde to seire og to tap før lørdagens oppgjør mot TIF Viking i Randaberghallen. Bergenserne hadde samme statistikk før kampen, og lagene ligger midt på tabellen. Men de mer erfarne spillerne i TIF Viking, anført av en meget god Ask Helland-Hansen, den tidligere randabergspilleren som har emigrert.

- Fortsatt gjør vi feil der vi absolutt ikke skal gjøre feil. Samtidig har vi fått rettet på alle feilservene vi har vært preget av hittil. Men vi er i ferd med å bygge et nytt lag med mange unge spillere. Vi har nå en fast stamme, som stiller pliktskyldig opp på alle treninger. Vi har lite skader, så dette er en gjeng som kommer til å bli mye bedre med tiden, avslutter Tor Ragnar