Det ble en jevnspilt damekamp i Randaberghallen. Seieren kom til slutt.

 Randaberg - TIF  Viking  3-1 (29-27,  27-29, 25-21, 25-18)

 Se bilder fra kampen her

Det ble et spennende oppgjør mellom Randaberg og TIF Viking i Randaberghallen lørdag ettermiddag. De 50 tilskuerne som fikk komme inn, fikk valuta for pengene, dersom de ønsket seg et intenst oppgjør.

Randaberg slet seg til seier i det første settet. TIF Viking hadde tre settballer til å avgjøre, men Randaberg klarte å stå i mot.

I det andre settet var det gjestene fra Bergen som klarte å trekke det lengste strået. Nå var det Randaberg som hadde tre muligheter med settball,er men TIF Viking hadde marginene på sin side.

Randaberg fikk etter hvert mer orden på spillet, og i de to siste settene var Randaberg det lille ekstra foran, som gjorde at de til slutt kunne juble for te poeng.

- TIF Viking er et ballsikkert lag. Vi vinner ikke eliteseriekamper med for svak serving, og dårlig blokkspill, sier trener Espen Sørbø etter kampen.

Han var fornøyd med snuopperasjonen til damene sine, ikke minst etter det overraskende tapet for Førde sist helg.

- Vi fikk mer trøkk i servene fra det tredje settet. Blokken ble også bedre, sier Espen.

Treneren hadde før denne kampen for første gang bedt spillerne å være mer taktiske, rett og slett bruke hodet mer i sitt spill. Og det lykkes de med etter hvert.

- Forskjellen fra denne kampen og kampen mot Førde, er at vi ikke gjorde de store feilene vi gjorde sist helg. Begge lag spilte en stødig kamp, og vi var det lille ekstra bedre i dag, avslutter Espen.