Randaberg-damene  tok tre nye poeng mot Oslo Volley, men ga fra seg ett sett.

Se bilder fra kampen her 

Randaberg - Oslo Volley 3-1 (25-18, 25-18, 22-25, 25-16)

Randaberg hadde full kontroll i to sett i Mizunoliga-oppgjøret mot Oslo Volley i Randaberghallen lørdag ettermiddag. Men så begynte det å rote seg litt til i det tredje settet.

Alt som hadde fungert veldig bra i starten av kampen, var plutselig borte. Oslo fikk det tredje settet, og fortsatte å legge press på Randaberg i det fjerde. Men så såg det ut til at randabergdamene bestemte seg for at nok var nok. De snudde kampen fullstendig, og Oslo var ikke i nærheten av å true Randaberg, som cruiset inn til tre poeng.

.- Blokkspillet begynner å fungere, midtspillerne kommer mer og mer med, men vi er fortsatt ikke gode nok til å variere spillet, sier trener Espen Sørbø etter kampen.

Det ble en underholdende, og litt spennende kamp. Flere lange ballvekslinger, gode angrep fra begge lag, og ikke minst solid forsvarsspill anført av de to lags gode liberospillere.

Espen trekker fram Tuva Aarrestad, som han mener gjorde en fantaaisk kamp. Han var også fornøyd med kaptein Maria Poole, som tok ansvar.

- Jeg er i grunn jækla fornøyd, sier Espen med et bredt smil.

Han mener laget er på rett vei, og er ganske så sikker på at i neste oppgjør vil Oslo Volley ikke få med seg et eneste sett.

- Jentene viser hva som bor i dem. I tredje sett klarer vi ikke å komme oss ut av en rotasjon. Men jentene reiser seg. Nå skal vi bli enda smartere i måten vi spiller på, avslutter Espen.