Damene vant en sterk borteseier over Oslo Volley, og spiller cupfinale i januar. Herrene avgjordet det etter to sett, og drar sammen med damene til Oslo.

Oslo Volley - Randaberg 1-3 (18-25, 22-25, 26-24, 9-25)

Randaberg - Spirit Lørenskog  3-0 (29-27, 25-19, 25-15)

Her er bilder fra herrekampen

Randabergdamene regelrett knuste Oslo Volley i det fjerde settet, og spiller Cupfinale i Ekeberghallen i Oslo 12. januar.

Etter den knepne seier sist helg i den første semifinalen på hjemmebane, var det knyttet stor spenning til returoppgjøret i hovedstaden. Men vinnerviljen var stor. og med utmerkert prestasjoner har Randabergdamene muligheten til å gjenta bragden fra 2016, da Oslo Volley ble knust i Cupfinalen.

Førde blir motstandeer i Cupfinalen, som vi tipper kommer til å bli en svært jevn batalje mellom to sterke lag.

Over 20 år siden forrige cuptriumf

Herrene brukte to sette på å avgjøre det hele mot Spirit Lørenskog. Randaberg slet litt i det første settet, som ble svært jevnt mot et godt 1. divisjonslag. Men de klarte til slutt å få inn den avgjørende ballen.

I det andre settet var det ingen tvil. Det lyste i ansiktene på spillerne at de ville til Cupfinalen, og med godt og solid spill ble Spirit satt på plass.

Randaberg cruiset inn seieren i det tredje settet, Spirit Lørenskog hadde ikke mer å spille for, og Randaberg dundret inn det meste.

Randabergherrene ble cupmestere i 1994-1995. Randaberg har spilt og tapt flere cupfinaler, men nå har de igjen sjansen til å sette nok en kongepokal i premieskapet i Randaberghallen.

Førde blir også motstander for herrene i Cupfinalen. Koll klarte ikke å stå i mot. Da blir det altså den litt spesielle situasjonen at det kun handler om Randaberg og Førde i Ekeberghallen 12. januar.

 Ordfører Kristine Enger har allerede lovet at hun stiller i Ekeberghallen i Oslo 12. januar for å heie på våre volleyballspillere.