Det ble også lett for damene å slå Koll i kvartfinelen.

Randaberg - Koll (damer) 3-0 (25-23, 25-14, 25-18)

Randaberg har Hanne Haugen Aas, og da blir det fort full stopp for motstanderne. I søndagens avgjørende kvartfinalekamp mot Koll i Randaberghallen var Hanne den store forskjellen, der hun satte inn angrep etter angrep, og var en ugjennomtrengelig mur i blokk.

Men jentene var spente før kampen etter at de gikk på et overraskende 2-3 tap for Koll i den første kvartfinelen i Oslo. Litt høye skuldre var det i det første settet, der gjestene hang med veldig lenge. Men utover i kampen oste det vinnervilje, og det er godt mulig minnene fra Cupfinalen i januar trigget jentene til å skjerpe seg ekstra.

De to neste settene var det klasseforskjell, og Randaberg kunne lett sikre seg semifinale-billetten, der de møter Førde.

- Det var mye tung serving fra begge lag i starten, og dette preget spillet. Men da Marthe Anfindsen kom inn for Henriette Benum Andersen, var hun med på å sikre at vi tok det viktige førstesettet, sier trener Espen Sørbø etter kampen.

Men tapet i Oslo lå nok langt framme i minnet også til treneren før kamp.

- Jeg tror jeg aldri tidligere har vært så nervøs før en kamp, som i dag. Derfor er det ekstra deilig å vinne, og være klar for semifinale, sier Espen.

Han regner med et sterkt kjempende Førde-lag i semifinalen, en kamp Randaberg ikke vil ta lett på.

Randaberg-damene spiller første semifinalekamp kommende helg i Randaberghallen. Returkampoen går helget etter i Førde.