Randaberg-damene er seriemester, og vant dermed "the double"!

Randaberg-Oslo 3-1 (25-19, 17-25, 25-20, 24-26)

Dette skriver Bygdebladet om bragden

Rogalands Avis hyller jentene

Vol.no er stolt av jentene fra Vesterålen

Randaberg-damene toppet det hele med seriemesterskap i årets sesong etter tre tøffe og tette kamper mot Oslo Volley i sluttspillfinalen best av tre kamper. Søndag ettermiddag kunne spillerne heve trofeet i Randaberghallen etter en batallje som nesten kunne vært regissert av Hitchcock. Randaberg er seriemester og cupmester for damer for første gang!

Randaberg hadde muligheten til å avgjøre lørdag, etter at de vant første sluttspillfinale-kamp i Oslo sist helg. Men Oslo Volley ville det annerledes, og vant lørdag den andre finalekampen 3-2. 

Men søndag var Randaberg best, og vant fortjent 3-1.

- Dette er bare deilig! En dag som i dag blir det enten himmel eller helvete, når hele sesongen skal gjøres opp i løpet av noen ballvekslinger. I dag gir jeg all ære til jentene, som klarte å reise seg etter tapet i går. Jeg var litt redd for at jentene ikke skulle klare å  nullstille etter kampen i går, men de reiste seg mesterlig, og vi vinner fortjent, sier en svært fornøyd trener Jon Eirik Liseth rett etter kampen.

Det var fantastisk stemning i Randaberghallen under den avgjørende sluttspillfinale-kampen. Mange var møtt fram, til tross for et fantastisk vær som innbød til mer uteaktiviteter. Og det var en svært stolt leder Jon Rønning, som hadde trippet hvileløst fram og tilbake gjennom hele kampen søndag, som kunne oppsumere sesongen.

- Dette har vært en stor sportslig sesong. Nå ser jeg fram mot neste sesong. Vi vet allerede nå at Jana Jaudzema forsvinner til elitespill i Finland, men vi håper de andre ønsker å være med oss videre og bygge videre på Norges beste kvinnelige volleyballag, sier Jon.

Jon understreker at satsingen klubben har gjort på bredden med et lag på høyt nivå i 1.divisjon er en av grunnstenene til sukesessen elitelaget har hatt denne sesongen.

Vi gratulerer Oslo Volley med sølv i årets Mizunoliga! De var en verdig motstander!