Semifinalen måtte avgjøres med Golden Set!

Førde-Randaberg 4-2  (26-24, 20-25, 25-9, 21-25, 15-9, 15-6)

Rogalands Avis skriver dette om semifinalen i Førde

Det ble nok et tett og spennende oppgjør mellom Randaberg og Førde i cupens semifinale. Randaberg hadde et godt utgangspunkt med 3-2 seier i første semifinale på hjemmebane, men Førde tok grep foran hjemmekampen. De hadde hentet hjem både Bjarne Huus og Geir Eithun, to forsterkninger som skulle bli avgjørende.

- Vi spilte en veldig god kamp, og ga dette Førde-laget skikkelig motstand. Med de to forsterkningene med Huus og Eithun er dette kanskje tidenes beste Førde-lag, sier trenger Tor Ragnar Gilje på telefon etter kampen.

Randaberg hadde en kolaps i det tredje settet. Spillerne taklet ikke en innlagt pause på ti minutter, og kom ikke i gang igjen. Da "ga de bort" dette settet, og konsentrerte seg heller om det neste settet.

- Vi mangler det lille ekstra, og roter det til når det virkelig gjelder. Men som sagt spilte vi i det store og hele en veldig god kamp, og gikk ned med flagget til tops, sier Tor Ragnar.

I den andre semifinalen avgjorde NTNUI med 3-2 over overraskelseslaget Dristug, og er klar for Cupfinalen i Oslo i januar.

I damenes semifinale mellom Oslo Volley og Nyborg var det tigerstadslaget som trakk det lengste strået, med seier 3-1 i lørdagens kamp på hjemmebane. Det holdt altså ikke for Nyborg, som overrasket med 3-2 seier over Oslo i første semifinale.