Noen rokkeringer i laget førte til seier mot Koll i Oslo lørdag.

 

Koll-Randaberg 0-3 (7-25, 19-25, 23-25)

Elitegutta tor i dag tre svært viktige poeng. Laget gjør noen endringer i førstesekseren enn slik laget har spilt de siste kampene.

Anders Broen og Brent De Bleser ble byttet ut med Gøran Rønneberg og Kristoffer Døring i kant posisjonene. Ellers stilte laget som tidlifgere med Tony Zylstra og Rune Berg i midt posisjonen. Brage Roalkvam fortsatte som opplegger, og Sigurd Festøy på diagonalen.

Vi startet første settet svært bra og gikk opp i ledelsen 8 - 0. Vi holdt trykket opp igjennom hele settet og vant til slutt 25 - 7. Vi blokket bra og tok mye baller i forsvar. Koll klarte ikke å drepe ballen mot oss.

Vi startet andre settet litt svakere, og spilte jevnere med Koll fram til stillingen 11 - 11. Sa satter vi inn støtet og gikk opp i ledelsen 16 - 11. Vi holdt ledelsen ut settet, og vant til slutt 25 - 19. 

I det tredje settet hadde vi full kontroll helt frem til ledelsen 20 - 16. Da klarte Koll og legge litt press på oss og klarte å utlige stillingen til 20 - 20.
i klarte likevel å holde sideout, og vant til slutt settet ved å kontrollere inn 25 - 23, og vant kampen 3 - 0.

Randabergspillerne er svært fornøyde med de to første settene, men legger innrømmer at de la seg litt bakpå i tredje settet. Dette gjør at Koll unødvendig kommer litt tilbake i kampen.

En spiller som utmerket seg veldig bra i dag er vår midtspiller Rune Berg som tar 13 poeng. Han slår så og si inn alt av legg han får i midten, og server også veldig bra. Sigurd Festøy spiller også en utmerket kamp og tar 12 poeng på diagonalen.

Tony Zylstra tar 7 poeng, mens Gøran Rønneberg og Kristoffer Døring plukker 6 og 5 poeng hver. 

Nå er gutta gira og klare for å ta 3 nye poeng i morgen mot Oslo Volley.